logotip tvrheinland 

                                                                               Salvador Espriu, 10 (08700) Igualada  Tel: 93 805 55 75 
 - Email: igualada@maristes.cat

                                                                                                     Centre concertat per la Generalitat de catalunya

anuncillar

 

 LES FAMÍLIES HAN COMENÇAT A CUINAR L'ESCOLA MARISTA DEL FUTUR!

Vídeo relacionat

Modificat per darrera vegada el dimarts, 15 de novembre de 2016 13:37

Cartellera Dissabte 12 de novembre:

A sota tens l'arxiu per descarregar. Gràcies

Per a més informació, resultats, classificacions i calendari ves a:

64 JOCS ESCOLARS DE L'ANOIAhttp://www.ceanoia.cat/esports/jocs-esportius/244

 

 

 

Vídeo relacionat

Modificat per darrera vegada el dilluns, 7 de novembre de 2016 13:53

 

 

Les famílies que voleu venir el dia 14 de novembre i necessiteu servei de cangur, us agrairíem que ens enviéssiu un email a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la , per tal de preveure els monitors que necessitarem.

                                                  Gràcies per la vostra col·laboració!!!!

 

 

 

 

 

CASTANYADA ALUMNES DE 5È


https://sway.com/yCYSCDQ6nBdkapPr

 

 

 

 

 

 

La comunitat educativa del col·legi ens posem en marxa per somniar i donar propostes per l'escola Marista del futur.

Els professors i els alumnes ens hem posat en camí... Ara és el torn de totes les famílies de l'escola!!!!!

 

 

Vídeo relacionat

Modificat per darrera vegada el dijous, 3 de novembre de 2016 08:07

Teniu a la vostra disposició, en documents adjunts, el menú del mes de novembre.

 tit escola pastoral

 

 

 

 

Aqui disposeu del calendari d'activitats que els departament de Pastoral de l'escola ha organitzat per aquest curs escolar 2016-17.

 

calendari

 

 

Com cada any a la nostra escola es presenta un lema de Pastoral que ens convida a dur a terme diferents dinàmiques i activitats al llarg del curs. “200 i +... viu el Somni!

 

 PRESENTACIÓ DEL LEMA DE L'ANY

https://sway.com/7nGnWqtuC0JUMA3x

 

 

 

Ja teniu a la vostra disposició l'actualització de l'arxiu digital amb les incorporacions  del curs 2015-16. Podeu descarregar l'arxiu que trobareu a sota o bé al link ARXIU DIGITAL.

En els documents adjunts trobareu de cada curs, el document que es va lliurar a l'alumnat dESO amb les dates dels exàmens i i els treballs a realitzar aquest estiu 2016.

Teniu a la vostra disposició, en documents adjunts, el menú del mes de juliol.

Les dates per recollir els llibres del curs 2016-17 són les següents: Horari de 10h a 14h.

* Dilluns dia 18 de juliol: famílies d'Infantil -  I3, I4, I5 i famílies de cicle Inicial - 1r i 2n primària

* Dimarts dia 19 de juliol:  famílies de Cicle Mitjà - 3r i 4t Primària i de Cicle Superior - 5è i 6è Primària.

* Dimecres dia 20 de Juliol: famílies d'ESO - 1r, 2n 3r i 4t d'ESO.

* Dies 21 i 22 de Juliol: famílies que no han pogut venir en el dia convingut.


El Summer Camp és realitzarà del 22 al 29 de juliol de 9 A 13h i de l’1 al 9 de setembre.

Funcionament del casal :

 

          Entrada i sortida: es realitzaran al carrer de Serra i Constansó.

 

          Tancament de portes: la porta d'accés es tancarà a les 9:15h, després d'aquesta hora no s'hi podrà accedir. Això és important ja que les activitats estan programades dins d'un horari específic.

          La recollida/sortida dels nens s'ha de fer a les 13:00h. Es prega que, davant imprevistos, s'avisi al coordinador via telefònica. A més, cal notificar per escrit quan no es pugui recollir un nen personalment; per motius de seguretat no es poden entregar els nens a persones desconegudes i/o no autoritzades.  

          Adjunt us fem arribar un full d’autoritzacions per si us cal autoritzar a altres persones que en el moment de tramitar la inscripció no vàreu comunicar. El podeu entregar en mà el primer dia al coordinador del casal.

 

Equipació que cal portar :

 

Cada dia cal portar calçat i roba esportiva còmodes, gorra, esmorzar, roba i calçat adient per als jocs d'aigua (banyador, chancles lligades, tovallola) i crema protectora. Es recomana que tota l'equipació estigui identificada amb el nom del nen. Recomanem que els nens petits (P3 i P4) portin cada dilluns una bossa amb roba de recanvi i, si pot ser, calçat de recanvi. Els dimecres es realitzarà la sortida municipal setmanal (tret de la setmana en la qual hi haurà la trobada amb les entitas de lleure), per tant, aquest dia no és necessària l'equipació per als jocs d'aigua i, en canvi, s'ha de portar una ampolla d'aigua (plena), calçat apropiat per caminar (recomanació: encara que faci calor caldria portar bamba tancada) i la crema protectora hauria de ser posada a casa (cal portar el tub de crema ja que els monitors aniran reposant durant les activitats). Qualsevol material addicional no específicat aquí, per als tallers per exemple, serà degudament notificat i recordat en el moment oportú. Finalment, recomanem també que, de ser possible, els nens portin de casa el banyador posat (com a mínim la part de sota en el cas de les nenes) .

 

Sortida setmanal :

 

Els dimecres es realitzarà una sortida municipal, per a aquestes sortides s'han triat llocs que permeten desenvolupar continguts lúdics, esportius, de descoberta del medi natural i municipal. Quan calgui, es notificarà als pares i mares si es necessita cap material addicional no esmentat en aquest document.

 

 

Altres observacions :

 

          Adjunt us fem arribar la planificació del casal. Qualsevol canvi en aquesta programació serà comunicada el més aviat possible.

          Seria recomanable notificar les absències per tal de facilitar les tasques relatives a la planificació de les activitats.

          Cal mantenir una comunicació fluïda entre els pares i mares i el coordinador, el qual portarà el mòbil a mà per atendre qualsevol consulta (com ara, un dia concret en el qual un pare o mare sàpiga que farà tard a la hora de recollir el nen, pot trucar amb prou antelació i notificar la dita circumstància al coordinador). El telèfon de contacte és el 600 211 001. 

          Els materials o recursos necessaris per a l'activitat 'Nit al Casal' (14/7/2016) seran comfirmats tan bon punt es confirmi el programa i els continguts.

          Els nens no han de portar mòbil ni cap tipus de dispositius electrònics.

          Si bé les activitats de lleure es basen en premises lúdiques, s'ha de tenir present que estem realitzant activitats educatives i de reforç de valors i bons hàbits. Per tant, cal observar les normes bàsiques de respecte, convivència i bon comportament; en cap cas són acceptables la violència física o verbal, el llenguatge obsé, la manca de respecte vers els educadors i/o els companys. Cal generar un clima de confiança i que els infants puguin compendre que es troben sota la responsabilitat del nostre equip i per tant han de atendre les indicacions dels monitors en tot moment. 

 

Pàgina 4 de 13

vtn

extraescolarsbanner

image001

mxi logos versions cmyk-01

 MEDIACIÓ
You are here