logotip tvrheinland 

                                                                               Salvador Espriu, 10 (08700) Igualada  Tel: 93 805 55 75 ‚Ä® - Email: igualada@maristes.cat

                                                                                                     Centre concertat per la Generalitat de catalunya

xerradainformativa

Lema any 2017-18

cartel lema 17-18 84x60 cat

MOU-TE!

El curs 2017-2018 es dinamitzar√† amb el lema ‚ÄúMOU-TE!‚ÄĚ. Despr√©s de centrar-nos en la transversalitat del bicentenari marista en els √ļltims anys, el lema d‚Äôaquest curs ens fa una crida a ser continuadors de la celebraci√≥ per√≤ des de la din√†mica personal i el comprom√≠s amb els altres.
Tot est√† en moviment i aquest moviment √©s necessari perqu√® continu√Į havent-hi vida: la rotaci√≥ i la translaci√≥ terrestre, l‚Äô√≤rbita lunar, les plaques tect√≤niques, el cicle de l‚Äôaigua. Aquests moviments s√≥n imprescindibles perqu√® hi hagi equilibri. En les persones tamb√© hi ha moviments vitals: la respiraci√≥ o el parpelleig dels ulls, el moviment de degluci√≥ o de digesti√≥ dels aliments. Fixa‚Äôt en el moviment de s√≠stole i di√†stole del cor: el cor √©s el motor del nostre cos i va lubricant els circuits perqu√® la resta del cos pugui fer la seva funci√≥.
Què ens impulsa a moure’ns? Quan alguna cosa es mou, o quan la movem, la canviem. Podem canviar la seva posició, podem canviar la seva forma, podem canviar alguna de les seves parts. Hi ha gestos que també fan canviar: un petó, una abraçada, una mirada de complicitat, uns copets a l’esquena… Quan ens movem també canviem. Canviem la nostra manera de veure les coses, la nostra manera de relacionar-nos, la nostra manera de fer.
El moviment, per tant, √©s una oportunitat de canvi i transformaci√≥. Cadasc√ļ de nosaltres som agents de canvi, persones que podem canviar la realitat que ens envolta. Quan et mous per algun motiu i generes un canvi, pots ser un punt de refer√®ncia per a altres persones que encara no s‚Äôhagin aixecat. El moviment √©s contagi√≥s, ja que interpel¬∑la els que tens al teu voltant i pots inspirar nous moviments personals i grupals de canvi.
La comunitat o grup la formen persones que, com tu, comparteixen un projecte, un somni que
es vol assolir. Aquestes persones es mouen per ser agents de canvi. Els dons i les inquietuds de
cadasc√ļ s‚Äôuneixen i donen for√ßa al moviment.

Enguany hi ha dues cançons pel lema, una per infantil i primària i una altra per secundària i Batxillerat. Aquí us deixem els enllaços pels vídeos de youtube.

V√≠deo can√ß√≥ del lema MOU-TEI! - ESO :  https://youtu.be/jPaGVh9TvgQ

V√≠deo can√ß√≥ del lema MOU-TEI - INF i PRI:   https://youtu.be/6iODFKOPgAg

Modificat per darrera vegada el dimarts, 7 de novembre de 2017 12:33

vtn

extraescolarsbanner

image001

mxi logos versions cmyk-01

 MEDIACI√ď
You are here